dilluns, 21 de desembre del 2009

Torneig de Nadal de Basquet (4 ESO)

a tarda del dijous dia 17 de desembre es va celebrar al Pavelló de Can Sisteré una nova edició del torneig de basquet, recuperant-la d'anys anteriors.
En una versió més reduïda es van celebrar dos partits de bàsquet.
De 15'00 a 16'00 es va celebrar el partit femení entre les jugadores de 4A contra les de 4B. Partit clarament dominat per l'equip vermell (4A), sobre el negre (4B). 10-3 al descans i un parcial de 16-3 a la segona part, pel que el resultat final va anar d'un ampli 26-6 .
Van destacar les següents jugadores (NEGRES: Laura Abalos, Cristina Asensio, Olga Ferriz, Laura Molina, Laura Montes, Andrea Morro, Andrea Onieva, Alba Oliver i Marta Ortiz. VERMELLES: Laia Boloix, Cristina González, Ángela López, Ana Onieva, Cristina Perez, Marina Ramón, Carla Ramos, Cristina Sabariego, Sara Varela i Qilu Zhou.

De 16'00 a 17'00 li va tocar el torn als nois, en aquest cas més igualat l'equip blau (4A) va guanyar a l'equip negre (4B). Van arribar al descans amb (11-11) i amb un parcial de (19-15) del segon temps, acabant amb un 30-26. Encara que mancant dos minuts l'equip negre es va col·locar per davant en part per l'encert de Christian Jorba amb tres canastres seguides, però l'encert de dos triples seguits d'Adrián Jiménez va decantar el resultat cap a l'equip blau.
Van destacar els següents jugadors NEGRES: Marc Amodeo, Elias Debbie, Daniel Hernandez, Christina Jorba, Rubén Monteoliva, Jordan Rodríguez i Andrés Rodríguez. BLAUS: Tarsi Aguado, Edgar Alfaro, Raúl Álvarez, Joan Elias, Ivan Hernández, Adríán Jiménez, Daniel Lirio i Joan Rodríguez).